Slovakisk forward till Björklöven

Foto: Mats Bekkevold

Foto: Mats Bekkevold

Björklöven har värvar den slovakiska forwarden Kristina Simnova det meddelar man på sin hemsida.  Den 18-årige Simnova har även meriter från U18-landslaget och spelade förra året i HK Vsetin i tjeckiska andraligan.

– Kristina Simnova är en spelare som jag måste erkänna att jag hade väldigt dålig koll på trots att hon spelar i det slovakiska U18-landslaget. Vi fick en möjlighet att ta hit henne och erbjöd en tryout för att kunna se henne på plats med laget. Under dessa träningar har hon gjort bra ifrån sig och vi har nu signerat ett kontrakt med henne för resten av säsongen. Hon är en ung, storväxt forward med ett vasst skott och med bra fart. Det ska bli väldigt spännande att följa hennes utveckling allt eftersom hon kommer in i vårt sätt att spela, kommenterar sportchef Tom Heikka på klubbens hemsida.

Du gillar kanske också...