Dramatiskt i DamEttan Östra

Foto: Mats Bekkevold

Mirey Saado, Södertälje. Foto: Mats Bekkevold

Det blev dramatiskt värre när Södertälje idag tog emot SDE HF 2 under onsdagskvällen i DamEttan Östra.

Efter två mållösa perioden kunde Mirey Saado ge hemmalaget ledningen, en ledning som såg ut att hålla matchen ut. Men SDE:s Wilma Zotterman ville annorlunda och i spel fem mot fyra så kvitterade hon, när Denice Håkansson satt utvisad. Matchen gick till förlängning och där fick SDE ett jätteläge med en tilldömd straff efter minuten spelad. Sandra Sundén prövade lyckan men Klara Larsson räddade. Segermålet skulle dock komma för gästerna och det var forwarden Aoife Leacy som hittade nätet med dryga två minuter kvar att spela.

I dagens andra match mellan Huddinge och AIK 2 vann även där bortalaget efter övertid. Felicia Linder avgjorde på straff 2:56 in i förlängningen. Vilma Nilsson gjorde AIK:s andra mål och Carina Ekelin Huddinges.

Du gillar kanske också...