All-Star Weekend till Nashville- spelas efter NHL-match!

Foto: NWHL.zone

Foto: NWHL.zone

Årets All-Star helg kommer att spelas i Nashville den 9-10 februari, det avslöjade NWHL.zone idag på sin hemsida. Shannon Szabados och Lee Stecklein kommer att vara lagkaptener för varsitt lag som söndagen den 10:e möts i Bridgestone Arena. Matchen kommer spelas efter NHL-mötet Nashville Predators-St.Louis Blues, vilket innebär att de som har NHL-biljetter kan stanna och se All-star matchen efteråt.

– Vi är stolta över att samarbeta med NWHL och visa upp några av de bästa hockeyspelarna i världen på All-Star Weekend i Nashville, säger Nashville Predators, VD och koncernchef Sean Henry och fortsätter:

– Att få damhockeyn att växa i Tennessee är ett viktigt uppdrag för vår organisation, och vi är stolta över att vara värd för NWHL All-Stars – inklusive spelare från det  amerikanska guldlaget från OS.

På lördagen kommer det även att vara en exklusiv ”Skills Challenge” med plats för endast 500 åskådare.

 

Du gillar kanske också...