Disciplinnämnden friar Ferno & Göransson

Under tisdagen kom två beslut från Svenska Ishockeyförbundets disciplinnämnd gällande Nathalie Ferno, Luleå Hockey och Adam Göransson, Modo.

 

NATHALIE FERNO, LULEÅ: Efter match penalty i match mellan Luleå HF och Linköping HC, SDHL, den 26 oktober 2018 beslutas följande avseende Nathalie Ferno, Luleå HF avseende anmälan för unsportsmanlike conduct:

Disciplinnämnden finner inte skäl att döma ut någon ytterligare bestraffning utöver den som följer automatiskt vid ett match penalty. Vilket innebär att hon är spelklar till matchen mot AIK den 16:e november.

ADAM GÖRANSSON, MODO: Efter match mellan AIK och Modo Hockey, SDHL, 2018-10-20, beslutas följande avseende Adam Göransson, Modo Hockey, beträffande anmälan för att ha fullgjort uppdrag under avstängning.

Anmälan lämnas utan bifall, skriver SDHL i ett pressmeddelande på sin hemsida.

Du gillar kanske också...