Linder återförenas med Cipparone: ”Det är en tränare jag verkligen uppskattar”

AIK förstärker backsidan med Felicia Linder som förra säsongen representerade Luleå/MSSK.  Därmed återförenas hon med sin gamla guldcoach Jared Cipparone som i år kommer träna Solnalaget.

– Jag trivdes väldigt bra i Luleå men jag kände själv att jag ville ha en större roll i laget och det känner jag att kan få i AIK. Jag har haft Jared tidigare, det är en tränare jag verkligen uppskattar. När jag fick höra att Jared var klar för AIK så ville jag också till klubben, säger hon till klubbens hemsida.

Cipparone:

– Jag känner henne bra efter att ha tränat henne i fyra år och Felicia strävar alltid efter att bli bättre, med målet att ta en ordinarie plats i Damkronorna. Det ska bli väldigt kul att hon kommer spela hos oss nästa säsong.

Linder har redan hunnit flytta tillbaka till Stockholm och ser framemot att starta säsongen med sitt nya lag.

Du gillar kanske också...