Karlsson förlänger med THC: ”Vi ser en mycket positiv utveckling”

Trollhättans HC som förra säsongen slutade på en sjätteplats i DamEttan södra. Har förlängt kontraktet med målvakten Malin Karlsson, 20, det meddelade klubben igår. Kontraktet är skrivet på två år.

”Förra säsongen hade hon en räddningsprocent på 91,5% och var många gånger en stor framgångsfaktor och trygghet för laget. Vi ser en mycket positiv utveckling, inte minst genom det fantastiska samarbete som vår målvaktscoach Thomas Ederby har initierat tillsammans med Malin. Med en genuin försäsongsträning med THT och Ladies tror vi hon kan nå ännu en nivå i sin karriär. Malin som är fostrad i Grästorps IK har spelat två säsonger för Ladies och har bestämt sig för att vara en del av klubbens satsning mot ett SDHL kval inom 2-3 år, skriver man på sin hemsida.