Björklöven värvar SDHL-meriterad forward

Björklöven har värvat forwarden Sandra Hedberg som förra säsongen representerade HV71 i SDHL. Den 27-årige centern som fostrats i Kristinehamns HT har även tidigare representerat Linköping, Skåre, Färjestad och Troja/Ljungby. De två sistnämnda var hon även utlånad till förra säsongen.

 – Det känns fantastiskt roligt att kunna presentera ännu ett nyförvärv från SDHL som vill ansluta till oss och vår satsning mot avancemang. Sandra Hedberg är en spelare som jag har fört en dialog med under en längre tid eftersom vi dels är i behov av hennes spelartyp men även att hennes profil med hög träningsvilja passar in i vår organisation. Hon är en teknisk skicklig och skridskostark playmaker-center som kommer från fem raka säsonger i HV71 där hennes rutin och skicklighet kommer att bli väldigt viktiga för oss. Jag ser Sandra som en av våra spetsspelare som kommer att ligga toppen av poängligan  och det ska bli oerhört intressant att följa henne i vinter, säger damlagets sportchef Tom Heikka till lagets hemsida.

Totalt har det blivit 8 poäng på 65 matcher i SDHL.