Skellefteå förstärker: ”Kommer smälta in bra i vårt lagbygge”

Skellefteå som förra säsongen spelade PlayOff till SDHL har gjort klart med Cecilia och Amanda Brännström från Luleå Hockey. De båda representerade lagets andralag som förra säsongen spelade i division 1.

– Vi är glada att Cecilia och Amanda valde att skriva på för säsongen 2018/19. Vi visade intresse för dem redan förra året, men skolsituation gjorde att det blev spel i Luleå. Vår ambition är att bygga ett lag med spelare från regionen. Spelare som vill vara med på vår resa mot nästa nivå och är villiga att göra jobbet. Cecilia och Amanda är två som passar väl in i vår ambition och det ska bli mycket intressant att följa deras utveckling. Både Cecilia och Amanda är två personligheter som vi tror kommer smälta in bra i vårt lagbygge, säger tränaren Magnus Lundin till Hockeykuriren.se och fortsätter:

-Cecilia är en rivig forward som inte är rädd för att vara obekväm. Hon har en frejdig skridskoåkning och en vinnarskalle som vi ser kan vara med och dra verksamheten i rätt riktning. Vi tror att med förutsättningarna som finns runt damlaget och i klubben så kommer hon blomma ut och ta nästa kliv i karriären.

– Amanda är en rörlig back med bra blick för spelet. En vinnarskalle precis som syrran. Vi ser stor utvecklingspotential i Amanda och hoppas att de förutsättningar vi kan skapa för henne kommer leda henne till en ledande roll i framtiden.

Du gillar kanske också...