Luleå/MSSK

Landslagsforwarden slutar: ”Glad och motiverad att ta nästa steg” 

Den schweiziska landslagsforwarden Anja Stiefel, 27, som förra säsongen vann SM-guld med Luleå Hockey. Har bestämt sig för att sluta det uppger den schweiziska sajten Swisshockeynews.ch.

– Jag har uppnått allt jag kunnat under min långa karriär och genom att vinna det svenska mästerskapet kunde jag uppfylla min sista dröm. Nu satsar jag på mig och min professionella framtid, säger hon till sajten och fortsätter: 

-Det var inte lätt för mig att ta farväl av ishockeyn. Men jag är glad och motiverad att ta nästa steg. 

Stiefel gjorde åtta säsonger i schweiziska högstaligan SWHL, vann två mästerskap och var under fyra säsonger topp tio i ligans skytteliga. Det blev även totalt 8 VM-turneringar och två OS. I Sverige blev det två säsonger med Luleå och totalt 83 matcher, fördelat på 24 mål och 19 assist.

 

 

 

 

 

Write A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.