Veteranen Rydberg slutar

 

Efter 311 matcher i SDHL med Linköping väljer forwarden Anna Rydberg att lägga skridskorna på hyllan. 

– Vi kommer att sakna Anna och hennes uppoffrande spel. Det är en spelare som har satt laget före jaget i alla lägen. Hon var som bäst när det gällde som mest, säger sportchefen Kim Martin Hasson till klubbens hemsida.

29-åringen kommer dock vara kvar i klubben och arbeta som resurs på dam- och juniorsidan.

–Det har varit 8 fantastiska år i som aktiv i Cluben. Jag vill passa på att tacka alla spelare, ledare och funktionärer, jag tar med mig många fina minnen med er! Nu ser jag med glädje fram emot andra utmaningar och andra arbetsuppgifter i LHC, säger Rydberg själv.

Totalt blev det 128 poäng (55+73) på 311 grundserie- och slutspelsmatcher.

Foto: Mats Bekkevold

 

 

 

 

Du gillar kanske också...